Na een maandenlange stop in het cursusaanbod zijn ze bij Huis73 blij dat ze de deuren deze zomer weer wagenwijd open kunnen zetten. Huis73 komt met Zomertijd: een zomers workshopaanbod voor iedereen van 6 – 100 jaar.

Met onder andere workshops waarin je leert Schilderen als Bob Ross, de basics van keramische technieken onder de knie krijgt of je de skills leert beheersen van het Botanisch illustreren. Er is voor elke creatieveling iets te beleven.

Lucht je creatieve hart en kom in de vakantiestemming met Zomertijd! Zomertijd vindt plaats van 24 juli t/m 1 augustus en van 21 t/m 29 augustus.

Natuurlijk tref je ons ook weer met de mooiste verhalen in het zonnetje, speciaal voor onze kleinste fans (2+). Deze zomer lezen wij weer voor op verschillende buitenlocaties in Berlicum, Boxtel, Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel & Vught.