Onze mini-workshops zijn een succes! Wij -als kunstenaars- zijn blij dat we op een laagdrempelige manier onze vaardigheden kunnen overdragen. De sfeer is ongedwongen en de workshops zijn erg leerzaam. Wegens het succes en door leuke nieuwe contacten hebben we een vervolgactiviteit bedacht……..

Stichting KuBra is namelijk gestart met het Community-Art project, genaamd ‘Verbinding’. We gaan met bewoners uit Rosmalen en omgeving twee grote schilderijen maken onder begeleiding van onze kunstenaars/docenten. Dit vindt plaats rondom en in de KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9. Tevens komen erop 12 september in de straat en het gehele centrum 25 kramen met kunst te staan en we zorgen voor een muzikale omlijsting!

De kunstwerken worden gemaakt van individuele paneeltjes van 20×20 cm en die later worden samengevoegd tot één kunstwerk van ongeveer 2.50×1.50 meter!

Deze twee kunstwerken worden vervolgens permanent tentoongesteld op de gevel van de KuBra-Art Galerie.

Het project wordt ondersteund door de gemeente ’s-Hertogenbosch en de wijkraad van Rosmalen en vindt plaats op zondag 12 september van 12 tot 17 uur.

Meedoen?

Je mag met hulp van onze kunstenaars één of meerdere paneeltjes beschilderen.

Een kunstzinnige achtergrond is niet nodig.

Geef samen met buurtgenoten, vrienden en kennissen je creativiteit de ruimte en laat jouw eigen kunstwerkje schitteren op onze gevel. Voor koffie en thee wordt gezorgd!

Deelname is gratis en aanmelden kan via info

Ook kunstenaars uit de omgeving van Rosmalen mogen zich natuurlijk aansluiten!