Van 7 tot en met 11 augustus strijkt de Rosmalense Kermis neer op het Gildeplein. Ook de Bossche Kermis staat, net als vorig jaar, weer op het terrein van de Brabanthallen van 20 augustus tot en met zondag 29 augustus. Het gaat Buro de Kermisgids weer lukken om veilige kermissen neer te zetten, waar anderhalve meter geen probleem hoeft te zijn.

Beide kermissen worden ruim opgezet, zodat er voldoende ruimte is om anderhalve meter afstand te houden. De Bossche Kermis bij de Brabanthallen heeft één ingang. Hier worden de bezoekers geteld. Bij 1.500 bezoekers is het kermisterrein vol. Bij de ingang wordt dan een wachtrij gemaakt, zodat zij op 1,5 meter afstand kunnen wachten. Ook houden sfeerbeheerders de loopstromen in de gaten.

Kermis Rosmalen 7 t/m 11 augustus

Zaterdag: 13.00 – 00.00 uur

Zondag t/m woensdag 13.00 – 23.00 uur

Bossche Kermis 20 t/m 29 augustus

Vrijdag en zaterdag: 13.00 – 00.00 uur

Zondag t/m donderdag: 13.00 – 23.00 uur

Rond het kermisterrein van de Bossche Kermis zijn extra (onbewaakte) fietsenstallingen. Bij de Brabanthallen kan voor €5,00 euro geparkeerd worden. Let op: dit kan alleen betaald worden met de pinpas.

Kijk voor meer informatie op: www.kermisdenbosch.nl of www.kermisrosmalen.nl