Save the date! Zondag 19 september Open Jubileum dag 15 jaar Sportpark de Groote Wielen

Dit jaar bestaat ons prachtige sportpark alweer 15 jaar! En dat vraagt natuurlijk om een feestje!

Dit doen in het thema “Try Something Different”
Waarbij je kan proeven van het diverse sport aanbod van ons mooie sportpark. Tussen 13.00 en 16.00 worden clinics gegeven in softbal, honkbal, beach volleybal en padel. Dus wil je als honk- of softball(st)er eens beachvolleybal, of ben je nieuw en wil je kennis maken. Schrijf je dan snel in en probeer een nieuwe sport!

Naast de clinics zijn er ook vrijblijvende activiteiten voor de kleine sporters onder ons. Terwijl de ouders genieten van een drankje op het terras, kunnen de kleinste kinderen onder begeleiding genieten van verschillende spelactiviteiten.

Afsluitende BBQ

Van al dat sporten krijg je honger, daarom sluiten we de dag feestelijk af met een heerlijke BBQ in het clubhuis. De BBQ start om 16.30 en inschrijven kan vooraf via de website.

Mocht je niet mee willen BBQ’en, dan is de keuken van het clubhuis open voor een lekkere snack.

Binnenkort meer informatie over de clinics en de BBQ.

Keep you posted!

Jubileum T-shirt

Speciaal voor onze verjaardag laten we een uniek t-shirt maken, waar je lekker in kunt trainen. Het is een eenmalige editie, dus die wil je niet missen!

Voor slechts €15 heb jij een jubileum t-shirt én steun Sportpark de Groote Wielen om leuke activiteiten te kunnen organiseren.

In de week van 23-27 augustus kun je tussen 19:00 en 21:00 uur terecht in het clubhuis om te passen en je bestelling te plaatsen. Mocht je dan niet kunnen, app dan je maat door naar Corinne van de Griendt 06-45292948.

Op 19 september kun je het shirt ophalen en ben je direct goed gekleed om aan de leuke clinics mee te doen!

Jubileum tekst.docx