Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch sluit haar 37ste editie (5 t/m 22 aug) vandaag opgelucht en blij af. Ondanks de pandemie kon het festival doorgang vinden, wat recht deed aan het motto ‘Hack the horizon’. Tijdens deze editie, die niet elf maar zestien dagen duurde, hebben we honderden kunstenaars, artiesten en sprekers een podium kunnen geven en konden bezoekers 120 verschillende voorstellingen en concerten zien op locatie, in de Bossche theaters of in het nieuwe, tijdelijke festivalhart in het Zuiderpark.

Boulevard 2021 ontving 65.000 bezoekers die ruim 37.000 kaarten bestelden, waarmee het festival haar doelstellingen ruimschoots heeft behaald. Cijfers waar we bovendien trots op zijn in het licht van de pandemie, coronamaatregelen, het nieuwe tijdelijke festivalhart in het Zuiderpark en het wisselvallige weer.

Foto’s: Henk van Esch