Nieuwe fietsbrug officieel geopend!

De eerste fietsbrug over de Postweg, aan de kant van het spoor, is officieel geopend door wethouders Kâhya (gemeente ’s-Hertogenbosch) en Van de Ven (gemeente Vught). Symbolisch knipten zij samen een lint door. Ook deelden ze 100 fietslampjes uit aan volwassenen en scholieren. Bij het uitdelen werden ze geholpen door leden van de Fietsersbond. Ook zij zijn erg te spreken over de nieuwe fietsbrug.

Ook voor de werkmannen van KWS Infra hadden de wethouders nog een kleine verrassing, zij werden getrakteerd op Brabantse worstenbroodjes.

De tweede fietsbrug over de Heunweg ligt naar verwachting half november op zijn plek. In de laatste fase, vanaf oktober 2021, word de huidige rotonde omgebouwd tot een turborotonde. Zodat we het (gemotoriseerd) verkeer sneller én veiliger kunnen afwikkelen.

Meer informatie over dit project leest u op www.denbosch.nl/postweg