Culinaire neven organiseren een smaakvolle reünie

De boerderij aan de Schoolstraat 34 heeft, nadat de laatste koeien er vertrokken, altijd een horeca bestemming gehad. Jongeren verbouwden met bloed, zweet en tranen de stal tot een geschikte ruimte waar de jeugd gezellige uurtjes kon doorbrengen. Satisfaction heeft er bijna vijfentwintig jaar lang heel wat mooie avonden en evenementen georganiseerd. Toen ‘soosavonden’ uit de tijd raakten kocht Joep van der Plas de boerderij en startte er het restaurant ‘De Coelenborgh’.

“Ik heb er ongeveer zestien jaar met heel veel plezier gewerkt met op de kaart vanaf het begin ‘Wè hèdde nog’. “Lang vervlogen tijden besefte ik een paar maanden geleden toen ik uitrekende dat het 12.5 jaar geleden was dat ik stopte met De Coelenborgh. Dat bracht mij op het idee om eens met mijn neef Henk-jan Pennings in conclaaf te gaan en na te denken over een herinneringsmomentje. Wat zou het leuk zijn om in Grand Café Rosmaelen nog eens dat oude vertrouwde menu te serveren” aldus Joep.

We gaan op vrijdag 5 november koken voor maximaal veertig gasten. Het wordt een viergangen menu met gerechten die in die tijd het meest populair waren. We gaan het couvert aanbieden voor € 39,50, een tientje minder zelfs dan indertijd bij De Coelenborgh.

Daarnaast wil ik bij het opdienen van de verschillende gerechten een toelichting geven op wat er wordt voorgeschoteld.

Reserveren kan bij Grand Café Rosmaelen, telefoon 073 522 1193.