KARTEN VOOR STICHTING ‘GROOT HART’

Stichting ‘Groot Hart’ organiseert elk jaar een kart-dag, hetgeen een
onvergetelijke race belevenis is ten bate van ernstig zieke kinderen.
Dankzij de medewerking van zo’n beetje iedereen in de autosport- wereld: beroemde coureurs, professionele raceteams en circuits in en rond Nederland en op 22 september 50 karts opgesteld op het prachtige Kart Circuit Park Berghem voor diverse kart-teams.

Onder de deelnemers waren diverse bekende namen: Jan Lammers, Rob Kamphues, Jeroen Blekemolen, Ton Coronel en zoon Rocco en Robert Doornbos, om er maar enkele te noemen, maar ook de kleinzoon van ondergetekende, zijnde Justin van der Loo, die op bijna alle kart banen van Nederland al heeft gereden en regelmatig te vinden is op het ereschavot om een prijs in ontvangst te nemen.

Tekst en foto’s Ted van der Loo