Het Harmonieorkest van Sint Cecilia treedt op zaterdagavond 16 oktober op in de Rosmalense Lambertuskerk. Dit concert is een ode aan Italië en de Italiaanse muziek. Het publiek kan nog even nagenieten van zomerse vakantiesferen.

Het harmonieorkest van St. Cecilia zal diverse zonnige Italiaanse stukken ten gehore brengen, zoals het beroemde The Godfather Saga, de da Vinci Code en het Italiaanse volkslied. Joost van Berkel, met een rijke ervaring in diverse regionale bands, zal als gastzanger optreden en onder andere het vrolijke Volare en Con te partiro zingen. Een speciale avond wordt het bovendien, omdat dit het eerste avondvullende concert is onder leiding van de nieuwe dirigente Sandra van Luijtelaar.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Houd u rekening met de coronaregels.

Er kan om een vaccinatiebewijs gevraagd worden.