Ouderwets avondje lachen met diverse comedians

Terug van weggeweest… Comedy Vibe komt op zaterdag 30 oktober in PERRON-3 met een ultieme beleving van stand-up comedy voor iedereen!

De coronamaatregelen stonden het organiseren van een ouderwets gezellige comedy night lange tijd in de weg, maar gelukkig mogen we weer! We gaan weer zoals vanouds keihard lachen met z’n allen. Dat is het doel van Comedy Vibe: jong en oud, mannen en vrouwen bij elkaar brengen en een fantastische avond laten beleven. Samen lachen, genieten van lekkere tracks van de DJ en heerlijke hapjes en drankjes met leuk gezelschap. Maatschappelijke thema’s en actualiteiten zullen aan bod komen, maar altijd met lichtheid en humor.

Een ijzersterke line-up zal op het podium verschijnen:

• Steven Brunswijk (MC)

• Gerrie Smits

• Marlon Kicken

• Edson da Graca

• Silvester Zwaneveld

Let op: bij deze voorstelling wordt een geldig coronatoegangsbewijs gevraagd.

Kaarten zijn te koop via www.perron-3.nl/agenda, de theaterkassa in PERRON-3 of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten.