Het Broodfonds is een succes door heel Nederland. In zo’n collectief spreken zelfstandigen af om elkaar te steunen bij arbeidsongeschiktheid. Het is een sociaal vangnet voor en door ondernemers. De Broodfondsen bestaan nu vijftien jaar. Met landelijk al 622 groepen waar meer dan 28.000 ondernemers aan meedoen. Voor ondernemers uit de omgeving Den Bosch is er een informatieavond op 8 november a.s.

Veel ondernemers hebben geen financieel vangnet als zij arbeidsongeschikt worden. Als oplossing ontwikkelde een groep ondernemers het Broodfonds. In een Broodfonds kennen en vertrouwen de deelnemers elkaar.

Het Broodfonds is er voor alle soorten ondernemers, zowel zzp’ers als zelfstandigen met een BV of VOF. De maximaal vijftig deelnemers leggen geld in op individuele rekeningen. Zodra een van hen arbeidsongeschikt raakt, krijgt die van de anderen tijdelijk financiële steun.

BROODFONDS INFORMATIEAVOND DEN BOSCH

De avond is voor mensen die een groep zoeken om bij aan te sluiten of zelf een Broodfonds willen starten. U krijgt uitleg en antwoord op vragen. Een kort filmpje met uitleg staat op de site www.broodfonds.nl

tijdstip: maandag 8 november 2021 (19.00 uur inloop) start 19.30 uur

locatie: Seats2Meet Den Bosch CS, Stationsplein 161 (ingang Stationshal tussen Hema en Bruna), 5211 BP Den Bosch entree: aanmelden vooraf via de website.