De Vliegende Koffer speelt Ollie Trollie reist naar de sterren (4+)

Zondag 31 oktober is de kindervoorstelling “Ollie Trollie reist naar de sterren (4+)” te zien in PERRON-3. Kom met het hele gezin kijken naar dit sfeervol en humoristisch poppentheater gecombineerd met prachtig geïllustreerde animaties.

Ollie Trollie wil dat zijn opa Bollie Trol met hem speelt. Maar die is druk met zijn grote liefhebberij; kijken naar de sterren. Ollie loopt mopperend weg. Kort daarna ontdekt hij tot zijn grote schrik dat zijn opa er niet meer is. Waar is opa Bollie Trol? In de ruimte? Tussen de sterren? Op de maan? Lukt het Ollie om zijn opa te bereiken en het weer goed te maken? Ollie Trollie maakt een spannende reis, natuurlijk samen met zijn maatje Vleermuis Vlerk.

Verhaal, poppen, spel: Charlotte de Lange

Illustraties: Steven Luca

Motion graphics: Jos Agasi

Zondag 31 oktober • 15.00 uur • Theaterzaal PERRON-3 € 12,50

Leeftijdsindicatie: 4 jaar en ouder | Speelduur: circa 45 minuten (geen pauze)

Let op: bij deze voorstelling wordt een geldig coronatoegangsbewijs gevraagd.

Kijk ook naar de volgende programma’s in PERRON-3 :

do 28 okt: MUZIEK: Carel Kraayenhof Quartet

vr 29 okt: MUZIEK: Queen: The Story

za 30 okt: CABARET: Comedy Vibe

vr 5 nov: MUZIEK: Smells like Nirvana

zo 7 nov: JEUGD: De Verrukkelijke Kinderbakshow (7+)