11-11 Bal in Zandhazendurp

Hopelijk gooit de persconferentie die nu voor 2 november gepland staat geen roet in ieders eten en kan Zandhazendurp op zaterdag 13 november het carnavalsseizoen openen. Tijdens deze eerste carnavalsavond sinds de coronapandemie uitbrak, neemt Zandhazendurp afscheid van Prins Dirk d’n Urste en adjudant Ton en zal de nieuwe Hoogheid die komend carnaval de scepter gaat zwaaien verwelkomt worden rond de klok van 23.11 uur.

Verder wordt de avond gevuld door een DJ, de Zandhazendurpse clubkes en stralen de dansmariekes als nooit tevoren op het podium als ze u hun nieuwe dansen mogen laten zien. De zaal gaat open om 19.30 uur, het evenement begint om 20.00 uur, de entree is gratis en vergeet uw QR-code of testbewijs niet om toegang te krijgen tot dit evenement.

De Jeugdraadsverkiezing die op 14 november gepland stond is verzet naar 9 januari 2022. De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval heeft helaas nog niet voldoende jongens en meisjes gevonden die in de Jeugdraad van XI plaats willen nemen. Zit je in groep 6, 7 of 8 van het Rosmalens Basisonderwijs, hou je van een leuk feestje en ben je met carnaval niet op vakantie? Meld je dan via jeugdraad