Tijdens de Herfstsalon’21 zijn er vanaf 30 oktober weer nieuwe, veelzijdige en spannende werken van 13 Brabantse Kunstenaars te bezichtigen in de KuBra-Art galerie én in de diverse etalages in het centrum van Rosmalen. Onze galerie heeft een metamorfose ondergaan is dan ook dynamischer dan ooit. Dit gaan we vieren tijdens de vernissage op zaterdag 13 november van 14 tot 16 uur met een hapje, drankje en live muziek!

De Herfstsalon ’21 zit boordevol diversiteit. Zo zijn er dieren in keramiek en in olieverf en acryl, bloemen en herfsttaferelen in acryl en waterlelies in olieverf. Ook zijn er indrukwekkende houten wandobjecten en airbrush schilderijen. Daarnaast zijn uiteenlopende sculpturen in verschillende stijlen van brons, kunsthars, hout, textiel en keramiek.

Kortom; een interessante en gevarieerde mix van stijlen en materialen. Mis het niet en kom tijdens openingstijden naar de galerie en bekijk ook de werken in de Rosmalens etalages en neem een kijkje in de vernieuwde galerie-winkel. Of bezoek onze (virtuele) galerie op www.stichtingkubra.nl.

De expositie loopt van 30 oktober t/m 26 december 2021 en is vrij toegankelijk.

KuBra-Art Galerie Achter de Driesprong 9 5241TK Rosmalen.

Vrije toegang. Parkeren is gratis(met parkeerkaart)

Bezoeken op afspraak kan uiteraard ook, neem daarvoor contact met ons op.

Reguliere openingstijden: Woensdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zondag van 13:00 uur tot 16:00 uur.