De GGD Hart voor Brabant zocht in Den Bosch de afgelopen weken naar een passende locatie waar wekelijks kan worden geprikt zonder afspraak. Deze is gevonden in Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel in Den Bosch.

Vrije inloop in Den Bosch groot succes

De afgelopen weken zette GGD Hart voor Brabant in Den Bosch een mobiele locatie in op het terrein van de Brabanthallen voor een prik zonder afspraak. Dit was zowel en september als in oktober een groot succes. Vorige week werden er bijna 900 eerste en tweede prikken gezet.

Iedere woensdag vrije inloop in Helftheuvel

Wie nog niet is gevaccineerd tegen corona kan vanaf woensdag 3 november wekelijks tussen 10.00 uur en 16.00 uur terecht in Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel aan de Helftheuvelpassage 115 in Den Bosch. De GGD Hart voor Brabant vestigt zich de komende weken op deze locatie zodat meer mensen zich alsnog kunnen laten inenten tegen het coronavirus. Op deze priklocatie is er keuze tussen twee vaccins: Janssen en Pfizer. Na de eerste vaccinatie met het Pfizer-vaccin wordt een tweede afspraak ingepland. Bij Janssen volstaat één prik.

Prikken zonder afspraak ook in andere gemeenten nog mogelijk

Ook op andere locaties in het werkgebied van de GGD Hart voor Brabant zoals Berghem, Boxtel, Uden, Tilburg, Veghel en Waalwijk kunnen inwoners de komende tijd nog zonder afspraak terecht voor een coronaprik. Op www.ggdhvb.nl/prikkenzonderafspraak is een volledig overzicht van alle locaties en data te vinden. Let op: de openingstijden verschillen per locatie.