Duketown Ladies zingen op Dé Winterfair

Duketown Ladies geven ook dit jaar weer een Bosch tintje aan Dé Winterfair, het grootste overdekte winterfeest, dat plaatsvindt van 19 t/m 25 november in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Op 19, 20 en 21 november zingen Duketown Ladies de gasten toe in de entreehal tussen 10.00 en 11.30 uur. Zie: www.duketownladies.nl en www.dewinterfair.nl

Dé Winterfair

Van 19 t/m 25 november is het dubbelfeest: dan organiseert Margriet samen met Libelle Dé Winterfair. In deze roerige tijd betekent dat extra gezelligheid met modeshows, interactieve workshops, optredens met bekende artiesten, interviews met schrijvers en columnisten en een kooktheater. Er is volop gelegenheid om te shoppen. Voor kaarten: https://winterfair.combi.ticketcounter.eu/nl-NL/tickets

Barbershopkoor Duketown Ladies

Barbershopkoor Duketown Ladies uit ’s-Hertogenbosch is een enthousiaste groep dames die het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Barbershop is een vorm van close harmony (4-stemmig). De songs zijn veelal Engels- en Nederlandstalig. Bij deze gelegenheid veel Kerstsongs. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit 20 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom.