Vandaag heb ik besloten om met een nieuw te vormen politieke partij mij voor 20 december a.s. te registeren bij het Kiesbureau van de gemeente ’s-Hertogenbosch om mee te gaan doen aan de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Momenteel ben ik druk met het opstellen van een verkiezings- en campagneprogramma.

Daarnaast ben ik bijna klaar met het vinden van 30 mensen die mijn partij middels een ondersteuningsverklaring te ondertekenen willen ondersteunen om te voldoen aan alle formele eisen van de Kiesraad.

De partijnaam breng ik zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen een week naar buiten.

Ik blijf mijn werkzaamheden als raadslid voor Bosch Belang tot de verkiezingen gewoon uitvoeren.

De nieuwe partij “VOOR DEN BOSCH” zoekt nog naar enthousiaste vrijwilligers voor het bouwen van een Website en social media op te zetten. Daarnaast zoekt de partij “VOOR DEN BOSCH” nog naar mensen die iets met politiek hebben of willen gaan doen. Zij kunnen dan mogelijk een plek op de nog op te maken kandidatenlijst van de partij voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 krijgen. E-mail j.gerjes@s-hertogenbosch.nl  

Joep Gersjes