De events Music for Care en Welcome to Satisfaction welke in het weekend van 7 en 8 januari 2022 in De Kentering in Rosmalen gepland staan, worden voor de derde keer uitgesteld.
Organisator Satisfaction Rosmalen vindt het niet verantwoord om de events te houden gezien de drukte die op beide avonden verwacht werd.
Zeker Music for Care, een avond die aan zorg- en hulpmedewerkers wordt aangeboden uit respect en waardering voor hun tomeloze inzet, moet het karakter onbekommerd en gezellig in zich hebben.
Satisfaction vindt het in het stadium waarin corona nog steeds verkeert niet verantwoord om dit event en het aansluitende Welcome to Satisfaction door te laten gaan.
De nieuwe data zijn vrijdag 13 en zaterdag 14 januari 2023.

Voor Welcome to Satisfaction kunnen toegangskaarten, die bij Primera of De Kentering zijn gekocht, worden ingeleverd.
Men ontvangt dan het bedrag retour. Ook kan men kiezen om de kaarten gewoon te bewaren tot de editie van 2023.
Degenen die kaarten via Satisfaction hebben gereserveerd, hebben recent een mail ontvangen.

‘Meer dan applaus’

Het kunstproject ‘Meer dan applaus’ van het Rodenborch-College dat gerelateerd is aan Music for Care gaat wel door.
Begin januari worden een groot aantal kunstwerken van HAVO 5 en VWO 5 leerlingen voor het eerst tentoongesteld bij Ouderenzorg Annenborch in Rosmalen.
In de loop van 2022 volgen nog onder andere Mariaoord (Vivent) en De Binckhorst (Cello). Met andere zorginstellingen voert Satisfaction nog gesprekken om ook daar enkele kunstwerken te kunnen plaatsen.

Met het project ‘Meer dan applaus’ brengen leerlingen met hun kunstwerken het respect voor en verbondenheid met de zorg tot uiting.