GGD Hart voor Brabant zet de boostercampagne in de hoogst mogelijke versnelling. Dit doen we naast het testen, bron-en contactonderzoek en fijnmazig vaccineren om de vaccinatiegraad te verhogen. We schalen steeds meer op voor het zetten van de boosterprik. Om inwoners van Den Bosch en omgeving dichtbij huis te kunnen vaccineren, heropenen we de vaccinatielocatie in de Brabanthallen in Den Bosch. Inmiddels hebben we in Den Bosch tot einde van dit jaar vier locaties waar mensen gevaccineerd kunnen worden.

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis wordt maandag, woensdag en vrijdag op afspraak geprikt. Inwoners kunnen hier terecht voor een 1e en 2e prik of 3e prik voor mensen met een ernstige afweerstoornis. We zien dat dit een plek is waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Dat geldt ook voor Sociaal Cultureel Centrum Helftheuvel. Hier kunnen inwoners zonder en met afspraak terecht voor de 1e of 2e coronaprik.

Ook in Sociaal Cultureel Centrum De Schans wordt er gevaccineerd. Deze locatie is iets minder druk bezocht dan de Helftheuvel. Mocht iemand nog een 1e of 2e prik willen halen dan kun je in De Schans snel terecht.

Kijk voor data en tijden op www.ggdhvb.nl/prikkenzonderafspraak