Als eregasten waren kapelaan Gideon en koster Gera ook dit jaar weer aanwezig bij de kerstbrunch die gehouden werd in het “Steunpunt Van Meeuwenhof” waar door chef-kok Günther, zoals altijd geassisteerd door Ria en Nellie, een 5-gangen kerstbrunch werd uitgeserveerd, bestaande uit: Carpaccio – kipcocktail – ossenstraatsoep – kerststol en luxe belegde broodjes met ijs na.

In de huiskamer en ontmoetingsplek voor alle ouderen in Rosmalen ‘Steunpunt Van Meeuwenhof’, waar Ruud v.d. Tillart de nieuwe beheerder is en wat het hele jaar geopend is van maandag tot en met vrijdag, staan diverse activiteiten op het programma, zoals o.a.: bingo, kaarten, gymnastiek, biljarten en nog meer creativiteit, maar men is altijd welkom voor zomaar een praatje en een kopje koffie.

Tekst en foto’s Ted van der Loo