Traditiegetrouw zend Ros Radio tussen Kerst en Oud en Nieuw de hele week prachtige programma’s uit, nog mooier dan door het jaar heen. Speciaal voor deze week is het programma “Het is Rosmalen….” gemaakt. Deze productie wordt dagelijks uitgezonden van 15.00-16.00 uur.

Rosmalen herbergt vele leuke en interessante inwoners met prachtige verhalen. Tijdens deze week komen er in “Het is Rosmalen….” een aantal van deze mensen aan het woord.
Zij vertellen over Rosmalen van toen en nu, ze vertellen over zichzelf en wat ze in dit fijne dorp meegemaakt en gedaan hebben.

We trappen dit vierluik af op maandag 27 december met een hele bekende Rosmalenaar, en wel Hans Eijkemans. Wereldberoemd in Brabant als Tonproater! Hans woont zijn hele leven aan de Oude Baan, volgend jaar wordt dat 70 jaar!

Op dinsdag 28 december ontvangen we een illuster duo in de Ros studio. Jo Versteijnen en Tiny Kappen. Deze twee heren kennen het Rosmalen van toen en nu als geen ander!

Woensdag 29 december spreken we een man die onlangs met pensioen is gegaan, en een indrukwekkend werkzaam leven heeft beleeft, Bert van Druenen. Bert wist daarnaast tijd vrij te maken om de meest prachtige evenementen te organiseren in Rosmalen.

Tot slot, en wie kent ze niet, de bekendste kappers van Rosmalen en verre omgeving, Cor en Henk Gloudemans! En een kapper knipt niet alleen, hij luistert vooral! En dan komen de mooiste en vooral leukste verhalen boven drijven.

“Het is Rosmalen…” wordt uitgezonden op Ros Radio van 15.00-16.00 in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw, en is te beluisteren op kanaal 43 bij Ziggo, en op

https://www.ros-radio.nl/