HEVO heeft de activiteiten om bekende redenen lang stil moeten leggen of minimaliseren. We zijn heel blij dat we weer open kunnen. Dit voorjaar hebben we een groot aantal lezingen en bijeenkomsten die interessant zijn voor onze leden maar ook niet-leden zijn hierbij van harte welkom. De toegang is gratis. Op dit moment gelden er nog restricties door Corona. Daardoor is vooraf aanmelden soms noodzakelijk.

Hieronder volgt het programma tot en met maart 2022. Meer informatie kunt u vinden op www.hevorosmalen.nl

Zo. 13 februari 14-17 uur Live Band in De Ontmoeting. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u genieten van het optreden van de Story Cover Band.

Ma. 14 februari 11 uur Meer Bewegen. Onder leiding van studenten van Fontys is er weer een programma in en rond de Beweegtuin van Kind Centrum ’t Ven. Verzamelen in De Ontmoeting.

Woe. 16 februari 9.30-12 uur het Repaircafé is weer open. Iedere 1e en 3e woensdag van de maand in de SJV-zaal van Kind Centrum ’t Ven

Zo. 20 februari 14-16 uur Lezing over Carnaval in De Ontmoeting door Rob van de Laar. Een schets van ontstaan historie en traditie. Vooraf aanmelden bij mechelineheijmans

Zo. 20 maart 14-16 uur Lezing over leven en werk van Piet Mondriaan door Christ School in De Ontmoeting. Vooraf aanmelden bij c.tousain

Di. 22 maart 14-16 uur De Kentering. Lezing door Huub Schumacher: Troost en Troosten. Een bloedserieus maar ook fascinerend onderwerp.

Di. 22 maart 19.30 uur Lezing over de Baltische Staten door Marie-Thérese Ter Haar. De Ontmoeting. Er kunnen maximaal 60 mensen deelnemen. Daarom moet u een kaartje halen in De Ontmoeting.

Woe. 30 maart 19.00 uur Lezing rabbijn Corrie Zeidler over het Jodendom. Parochiehuis naast de Lambertuskerk in Rosmalen. Er kunnen max. 60 mensen deelnemen. Kaartjes verkrijgbaar bij de kerk en in De Ontmoeting.

Woe. 6 april 19.30 uur De Stabat Mater. Een lezing vol met ontroerende en prachtige klanken. Intense muziek van verschillende componisten met uitleg van Cees Hollenberg.