Een bijdrage leveren aan een mooiere wereld, dat is wat Mirjam Bouten-de Wachter, oprichtster en eigenaresse van iValue Improvement, nastreeft. iValue Improvement is in februari 2017 opgericht en helpt bedrijven met het opstarten en versnellen van continu verbeterprogramma’s en biedt diensten en workshops aan zoals; procesoptimalisaties, programma management, coaching, jaarplan in 1 dag, sturen op resultaat en weg met de werkdruk.
Met een rugzak voor continu verbetermethodes kijkt iValue Improvement wat bedrijven nodig hebben, om sneller en blijvende waarde te realiseren. Dus niet methodes implementeren, maar keuzes maken en gestructureerd, volgens de juiste methode, werken aan het bedrijfsresultaat. iValue Improvement helpt ook bij het opleiden en coachen van medewerkers om gestructureerd waarde toe te voegen. Want uiteindelijk moet er zelfstandig resultaat behaald worden!
Wij van iValue Improvement ervaren dat steeds meer bedrijven ‘continu willen verbeteren’. De afgelopen jaren heeft iValue Improvement dan ook een mooi gevarieerd klantenbestand opgebouwd. Vaak start het met een goed jaarplan, te sturen op resultaten en door processen efficiënter in te regelen. Niet alleen in productiebedrijven worden processen gestandaardiseerd, het komt juist ook meer en meer voor in kantooromgevingen.
Continu verbeteren is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven vandaag de dag. iValue Improvement uit Rosmalen helpt bedrijven daar graag bij, voegt blijvende waarde toe en maakt de wereld zo elke dag een beetje mooier.