Sportieve aanloop naar de zomervakantie…

Het is bijna zomer en wij hebben een heerlijke fietstocht voor jou in petto!
Op zaterdag 18 juni kan jij met je ouders, broertjes, zusjes en vriendjes door Rosmalen fietsen over een afstand van 5 km, 10 km of 15 km.
Langs de route zijn er leuke optredens en kan je een glaasje ranja drinken.
Is het warm weer?
Neem dan ook wat te drinken mee van huis.

Waar en hoe laat dan?

De fietstocht start vanaf het SJV-gebouw. Om te zorgen dat je voor het donker binnen bent kan je starten tussen 18.00u en 19.30u. De kosten zijn €2,- per kind. Je hoeft je alleen als kind in te schrijven, je ouders of opa en oma mogen gratis meefietsen.

SJV-wegenwachtservice

Heb je pech onderweg? Geen nood! Want dan komt onze heuse SJV-wegenwachtservice je te hulp! Bij een kleine reparatie zorgen zij ervoor dat je fiets weer wordt opgelapt, zodat jij je fietstocht kunt vervolgen. Lukt dit nou niet? Dan word je terug gebracht naar huis.

Veiligheid staat voorop

Ieders veiligheid staat bij iedere activiteit voorop! Wij gaan er daarom vanuit dat iedereen zich aan de geldende verkeersregels houdt. Houd tijdens het fietsen en tegelijkertijd kletsen, lachen en/of zingen je omgeving in de gaten.