Ja ja dat is de meest uitgesproken opmerking die je de laatste dagen te horen hebt gekregen, ongeacht waar je ook was, of het nou de supermarkt was of gewoon maar op ergens op straat,
je kreeg het er zelfs écht warm van, maar alles went, dus ook als het in de schaduw al 32 en pal in de zon 36 graden was, dan keek je er niet van op, want zoals ik al eerder zei: “alles went”, ….toch?.

Vandaar vandaag zelf maar weer eens de fiets gepakt om zelf te voelen of het inderdaad “zo warm” was, nou ik heb wél genoten van de stilte,
want in deze vakantietijd kom je bijna niemand tegen en zeker niet in het prachtige bosgebied rond Rosmalen, dus had ik een zee van tijd om van de omgeving een reportage te maken en te genieten van de natuur, de bossen en alles wat ik zoal tegenkwam.

Tekst en foto’s Ted van der Loo