Omdat de corona testlocatie aan de Hambakenwetering in Den Bosch is gesloten heeft GGD Hart voor Brabant naast een nieuwe locatie aan de Gompenstraat 37 in Waalwijk nu ook een testlocatie in Rosmalen in gebruik genomen. In het voormalig ‘Huis van de Toekomst’ aan de Graafsebaan 133 is een volledige testlocatie ingericht. 

Spreiding van locaties

Hoewel een zelftest de norm is blijft voor sommige groepen het advies om te testen bij de GGD. We hebben gekeken naar een optimale spreiding en een maximale aanrijtijd van 30 minuten voor de inwoners in de omgeving van Den Bosch. Daarom zijn we uitgekomen op een testlocatie in Waalwijk en in Rosmalen.

De testlocaties van GGD Hart voor Brabant zijn in:

•             Cuijk aan de Grotestraat 95

•             Rosmalen aan de Graafsebaan 133

•             Tilburg aan de Goirkekanaaldijk 221

•             Waalwijk aan de Gompenstraat 37