Vanuit de wijkcoördinator in Rosmalen De Groote Wielen krijgen wij de melding dat er deze week een aantal malen een nep-collectant is gesignaleerd in de Groote Wielen. Het betreft een man die zich verplaatst in een Renault Twingo. Hij heeft een collectebus van de Nierstichting maar hierop zit géén legitimatiebewijs en ook géén verzegeling.

We willen de buurtbewoners graag attent maken op het feit dat al onze collectebussen verzegeld zouden moeten zijn en dat er altijd een legitimatiebewijs aanhangt met de gegevens van de collectant en met de gegevens van de wijkcoordinator.

Indien de man weer gesignaleerd wordt graag melding doen bij 0900-8844 (Politie). De melding is gedaan bij de politie, inclusief camerabeelden. Dank bij voorbaat voor plaatsing van dit bericht.

Pauline Ritmeester namens de Nierstichting verantwoordelijk voor gebied Brabant.