Barbershopkoor Duketown Ladies verzorgt een avondvullend programma voor gasten en verzorgers aan boord van MPS De Zonnebloem op donderdag 29 september (besloten optreden). De boot ligt dan voor anker in Gorinchem.

Meer informatie op www.zonnebloem.nl/ en op www.duketownladies.nl.

Bij organisatie De Zonnebloem draait het om mensen, óók mensen met een beperking.
Al meer dan 70 jaar brengen ze mensen bij elkaar en staan ze klaar om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen, zodat iedereen volop van het leven kan genieten. 

Barbershopkoor Duketown Ladies uit ‘s-Hertogenbosch is opgericht in 2009.
Het is een enthousiaste groep dames die onder de vakkundige leiding van dirigent Mieke Goossens het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Barbershop is een vorm van close harmony met makkelijk in het gehoor liggende liedjes.
Nieuwe leden zijn van harte welkom!