Een van de grootste amateurvoetbalverenigingen van Nederland, OJC ROSMALEN, is per direct op zoek naar enthousiaste mensen voor de volgende (betaalde) functies:

Herken jij je in één van de volgende functies? Kijk dan voor meer informatie op https://www.ojcrosmalen.nl/nieuws?n=66655 

We zoeken:

–              Interieurverzorger / facilitair (12 – 26 uur per week). Een zelfstandige functie waarin je verantwoording aflegt aan de manager Accommodatiebeheer. Je bent er voor verantwoordelijk dat de accommodatie van OJC er piekfijn uitziet en je bent elke dag weer trots om onze accommodatie schoon op te leveren.

–              Beheerder (32 uur per week).  Het beheerdersteam draagt zorg voor de accommodatie en voert diverse klussen uit om het sportcomplex in optimale conditie te houden. De beheerders plannen hun werkzaamheden in onderling overleg en in overleg met de manager Accommodatiebeheer.

–              Teamleider Horeca (vanaf 10 uur per week). Als teamleider Horeca ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de horeca in jouw dienst. Je stuurt het personeel aan, bent verantwoordelijk voor het opstarten/afsluiten van de horeca en voor de urenregistratie.

Sollicitaties kun je richten aan Jeroen Vermeer: horecamanager@ojcrosmalen.nl