Door de handen uit de mouwen te steken, maken vele handen ligt werk en dat klopt wel als je, zoals ondergetekende, regelmatig als fotograaf een bezoekje brengt aan de projecten in Rosmalen zoals in de Seringenstraat en de Raadhuisstraat/Hoogstraat.
Zo worden er bij het project Vizier hoofdzakelijk binnen de muren op alle verdiepingen de nodige diverse werkzaamheden verricht.

Zo zijn op de 2de en 3de verdieping stukadoors, tegelzetters en metselaars bezig en is op de 1ste verdieping de laatste weken de vloerisolatie en de vloerverwarming aangebracht en is deze week de cementvloer gestort en zijn op alle verdiepingen de bedradingen getrokken en zal in december de vloer op de begane grond worden geïsoleerd en de vloerverwarming en cement worden aangebracht.

Tekst en foto’s Ted van der Loo — www.ros-tvkrant.nl