Op 5 december a.s. zal de Bossche PvdA met medewerking van Quiet, Brabantse hart in actie, de Voedselbank en Warm Buffet er weer voor zorgen dat er ruim 80 kinderen uit Den Bosch, Rosmalen en Vinkel verblijd worden door Sint en zijn pieten.
Want ieder kind verdient met Sinterklaas een cadeautje! En daarom zal de lokale PvdA afdeling er in samenwerking met de enige echte Bossche Sinterklaas voor het 4e jaar op rij weer voor zorgen dat ook daar waar de schoorsteen wat minder hard rookt ieder kind een cadeautje krijgt bezorgd.
Sint en zijn pieten brengen alle gezinnen op 5 december aan het eind van de middag een bezoekje thuis om de cadeaus te bezorgen.
In de afgelopen maanden is er door leden van de partij ruim 1800,- euro gedoneerd zodat er voor ieder kind een mooi cadeau of bioscoopbon is aangeschaft.