Op zondagmiddag 18 december om 14.00 uur verzorgd muziekgroep ’t Kumt Vaneiges uit Berlicum een sfeervolle kerstmiddag in het Benelux-theater Den Durpsherd .

De groep opgericht in december 1994, bestaat thans uit de accordeonisten Tonny van Alem en Bart van der Plas en de zangers, Hans Bogaards, Harry Kuijpers, Henk van den Broek, Hans van der Cammen, Henk van Schijndel en Rien van Doorn.

Het programma zal zeer gevarieerd zijn, zoals enkele traditionele en populaire Nederlands talige kerstliederen. Maar ook verhalen en kerstliederen in het Brabants dialect. Zelfs Engels- en Franstalige kerstliederen worden uitgevoerd. Het beloofd samen met ’t Kumt Vaneiges een middag te worden die U zult ervaren als een passende aanloop naar de komende kerstdagen.

Kaarten à 10,00 EURO p.p. via www.beneluxtheater.nl