Muzikanten tussen de 14 en 21 jaar kunnen zich tot 31 januari 2023 aanmelden voor Popsport: hét landelijke ontwikkelprogramma voor jonge muzikanten die een volgende stap richting een professionele muzikale carrière willen zetten.

Start dicht bij huis

Bij Popsport krijgen bands, producers, singer-songwriters, rappers en andere muzikale acts artistieke en zakelijke workshops, coaching van professionals uit de muziekindustrie, optredens, een fotoshoot en een opname in een professionele studio.

Popsport Network

Deelnemers van Popsport mogen direct lid worden van het landelijke Popsport Network, waar muzikanten -ook na het traject in de regio- gratis en onbeperkt kunnen blijven deelnemen aan workshops, masterclasses, speelplekken en nog veel meer. In het Popsport Network komen zij in contact met meer professionals uit de muziekindustrie en ontmoeten ze andere jonge muzikanten uit heel Nederland.

Popsport NL

Op basis van motivatie en potentie stroomt één act uit de regio na de zomer door naar het landelijke traject van Popsport, waar ze personal coaching krijgen, keuze workshops en een live recording met videoclip in de studio van De Staat. Het ontwikkelprogramma is voor alle (pop)genres en wordt toegespitst op de muziek, skills en de vorm waarin de muzikant muziek maakt.

Aanmelden

Deelnemers betalen een bijdrage van € 200,- per act of € 100,- voor solo-artiesten. Aanmelden kan via: www.popsport.nl/aanmelden.