Op zondag 11 december komt Joris’ Kerstboom naar de Parade in ‘s-Hertogenbosch van 16.30 – 20.30 uur. Op de Parade komt een mooie aankleding op de plek waar de opnamen worden gemaakt.

Tevens zullen de ramen van de Sint-Janskathedraal van binnenuit worden aangelicht, zodat vanaf de buitenzijde ook de jarige kathedraal prachtig in beeld kan komen. De televisie-uitzendingen van Joris’ Kerstboom zijn van 19 t/m 22 december om 22.10 uur en op 23 december om 22.20 uur bij NPO 2.

De opbouw van de aankleding start woensdag 7 december en is zaterdag 10 december voltooid.  Mede op verzoek van enkele ondernemers en de bredere wens tot een sfeervolle winters verblijf blijft de aankleding ook na 11 december liggen naast onze 800-jarige en in deze maand zeer drukbezochte Sint-Janskathedraal.

De openingstijden liggen tussen 11.00 tot 19.00 uur, waarbij dagelijks in de middag ook enkele vuurbankjes worden ontstoken.