KuBra-Art Rosmalen toont tijdens de sfeervolle expositie ‘Licht & Warmte’ een diversiteit aan  werken in haar galerie, online en in 11 etalages in het centrum van Rosmalen.
De feestelijke opening en nieuwjaarsborrel vinden plaats op zaterdag 14 januari van 14 tot 16 uur in de KuBra-Art galerie.
Tijdens deze expositie geven 7 Brabantse kunstenaars een verrassend en divers beeld van de kwaliteit van KuBra-Art als culturele organisatie, aangepast aan deze tijd.
Verrassend door het materiaalgebruik en de diverse stijlen en toch een eenheid door de gemene deler; licht (en donker) en warmte(en kou).

Wat is er te zien?

Abstracte intuïtieve schilderijen, verrassende damesportretten op papier, schilderijen met realistische dieren met een abstracte, experimentele achtergrond, impressionistische natuurschilderijen en muziek vertaald op het doek.
Ook zijn er keramische, bronzen en stenen vrouwelijke mythologische beelden en een vertaling van de natuur wordt zichtbaar gemaakt middels geboetseerde sculpturen.
Daarnaast zijn er unieke kleine kunstwerkjes te zien van 15 regionale kunstenaars. Kortom; een interessante en gevarieerde mix van stijlen en materialen.

Exposanten:

Corine Kroezen (Waalwijk)                         Frank Keiren (Nuenen)

Loes Beks (Eindhoven)                                 Pierre van Dijk (Empel)

Eline Moos (Prinsenbeek)                           Petra Verlooij (Etten-Leur)

Anita Voets (Berlicum)

 

De expositie in de KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9 in Rosmalen loopt van 14 januari

t/m 5 maart 2023 en is vrij te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur.

Meer info: www.stichtingkubra.nl