Zing je graag? Altijd al in een koor willen zingen? Dan is dít je kans met een zangcursus van 4 zangavonden bij Duketown Ladies. Je leert de beginselen van barbershop/close harmony-zingen en studeert samen met de ladies een Engelstalig lied in. Dit wordt afgesloten met een mini-concert! Data: maandag 16, 23, 30 januari en 6 februari. Locatie: Dieze College, ingang Bilderdijkstraat 20, 5216 TA ’s-Hertogenbosch. Kosten € 15,00. Verdere info op: www.duketownladies.nl.

STEM ALS INSTRUMENT

Je stem is je instrument en daar kun je veel moois mee bereiken ook zonder instrumentale begeleiding. Op een bijzondere manier kun je met diverse stempartijen en met speciale akkoorden prachtige resultaten realiseren. Barbershopkoor Duketown Ladies heeft de stempartijen: tenor, lead, baritone en bas. Als a capella-koor zijn we vrij in de interpretatie van de arrangementen die dirigent en koor mooi vinden. Een geweldige manier van gezamenlijke muziekbeleving van de zangers, maar ook van het publiek.

ZING MEE!

Op vier repetitieavonden leer je samen met Duketown Ladies de beginselen van op een goede manier zingen. Daarnaast word je meegenomen in de wereld van barbershop en close harmony. Gezamenlijk wordt een nieuw Engels lied ingestudeerd, dat op de laatste avond als mini-concert voor familie en vrienden wordt gepresenteerd. Data: maandag 16, 23, 30 januari en 6 februari, van 20.00-21.15 uur. Daarna staat het je vrij tot 22.15 uur de koorrepetitie bij te wonen. Afwisselend en informatief!  Interesse? Mail naar secretariaat@duketownladies.nl of bel met 06-30099588.

Barbershopkoor Duketown Ladies

Barbershopkoor Duketown Ladies uit ’s-Hertogenbosch is een enthousiaste groep dames die het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Barbershop is een vorm van close harmony met gemakkelijk in het gehoor liggende liedjes, voornamelijk in het Engels en Nederlands met speciale arrangementen en soms choreografie. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit ca. 20 leden. We verwelkomen graag nieuwe leden, met name hoge en lage stemmen zijn welkom.