KUBRA-Art gaat vanaf maart van start met weer 19 nieuwe workshops, mini-cursussen en zijn er ruim 100 data beschikbaar in de periode van maart t/m november en een community-art-project!

Na de enthousiaste reacties vorig jaar heeft KuBra-Art Rosmalen ook dit jaar een breed aanbod aan laagdrempelige workshops en mini/cursussen weten te realiseren. De kleine groepen van maximaal 5 personen zorgen voor een huiskamergevoel, een geborgenheid en kunnen net dat zetje zijn om de mensen over de drempel te trekken om toch weer anderen te ontmoeten.

Vanaf maart zal er weer iedere maandag en dinsdag bedrijvigheid in de galerie/het thuishonk van de stichting zijn! Tijdens de speciale Community-Art middagen kunnen de deelnemers(jong en oud) onder leiding van 2 docenten/kunstenaars op een laagdrempelige, ongedwongen wijze samenwerken aan één groot kunstwerk. Het geeft een ‘huiskamergevoel’ en verbondenheid.

Of je nu met papier en potlood aan de slag wil gaan, dol bent op authentieke houtbrandtechnieken of de ins en outs van Photoshop wil weten, wil leren werken met klei, glas, olieverf, acryl of aquarel … Er zijn zoveel mogelijkheden, er zit zeker iets voor jou bij. Niets moet, alles mag. In enkele uren ga je dat nieuws ontdekken en het gemaakte kunstwerk mag mee naar huis! Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Het uiteindelijke kunstwerk wordt geschonken aan de gemeenschap en komt op een plek in een openbare ruimte in Rosmalen/Groote Wielen.

De workshops worden gehouden in de KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9, 5241 TK  Rosmalen. Programmaboekjes zijn gratis af te halen bij de Galerie KuBra-Art.

Alle workshops, kunstenaars en data vind je op www.stichtingkubra.nl Workshops-2023 

Voor vragen of aanmelden: workshops@stichtingkubra.nl of bel Peter: 06-25362185