Veel mensen willen dolgraag eens naar Lourdes, maar weten niet goed hoe ze dit moeten aanpakken. Zo’n reis, helemaal naar Zuid-Frankrijk. Hoe kom ik daar? Met wie zal ik mee gaan?    
Hoe vind ik daar de weg? Hoe weet ik waar er vieringen in het Nederlands zijn?

Zit u met dit soort vragen en u wilt graag naar Lourdes? Overweeg dan eens een volledig verzorgde Lourdesreis, samen met de Lourdesgroep Bisdom ‘s-Hertogenbosch.

De Lourdes-groep gaat in samenwerking met het ‘Huis van de Pelgrim’ 2x per jaar (mei en september) naar Lourdes. Vrijwilligers, die een deel van de reis zelf betalen, begeleiden de pelgrims naar en in Lourdes. Ze dragen de koffers, duwen de rolstoel, geven een arm aan mensen en bieden een luisterend oor.  Ze begeleiden de pelgrims naar alle kerkdiensten, naar de lichtprocessie en de sacramentsprocessie.

Op zondag 5 februari 14.00 uur organiseert de Lourdesgroep een informatiebijeenkomst over de reizen van dit jaar. De bijeenkomst is in de parochiezaal van de Willibrorduskerk in Berkel-Enschot (St.Willibrordusstraat 3). U bent van harte welkom!

Voor verdere informatie kunt u terecht bij: Joke Hoekman (06 – 42 34 77 29),

Wilma  Caiffa (06 – 12 15 75 07 na 18.00 uur) of Peter van den Brand (06 – 44 34 00 35).