Komische Folkloristische Fanfare De Kikvorschen organiseert in nauwe samenwerking met het Hoftheater der Amadeiro’s in 2023 voor de 14e keer het Lunschkonzert Brôôd mee Spèk met de leus “Ut kèn weer”.
Een authentiek Oeteldonkse muzikale traktatie voor de Bosschenaren en Oeteldonkers die zich aan het opwarmen zijn voor de Oeteldonkse carnaval en wat bekend staat als “D’n bèste bôôjum veur d’n Oeteldonkse Carnaval”.

Na 2 jaar zonder Lunschkonzert, zal het dit jaar weer genieten worden. De Kikvorschen hebben een mooi programma in petto voor hun trouwe fans.
De fanfare brengt na een gedwongen pauze samen met de houten instrumenten voorzien van mirletons, de enige originele Kikvorschensound ten gehore.
Het wordt een groot feest der herkenning. De bekende zangeres Thea van de Wildenberg, en zangers Toine Vissers en Ad van Osch nemen als onvervalste operazangers verschillende zangnummers voor hun rekening.
Speciaal voor dit konzert zingen bovendien verschillende leden uit de Hofhouding van Prins Amadeiro enkele vorstelijke nummers.

Op carnavalszondag 1930 werd Fanfare De Kikvorsch door Prins Amadeiro XVI benoemd tot Hofkapel der Amadeiro’s, Dynastie der Prinsen van Oeteldonk.
Traditioneel zal tijdens het Lunschkonzert het Kikvorschenvaandel door de minister van Protocol van de Oeteldonksche Club van 1882, worden gewisseld met het Vaandel van de Hofkapel.

De bezoekers genieten allemaal van brood met spek en ander lekkers. Een borreltje bij binnenkomst zal niet ontbreken, en tijdens het konzert zullen de Kikvorschvrouwen nog hapjes uitdelen.

Iedereen wordt natuurlijk in carnavaleske kleding verwacht. Er is een beperkt aantal zitplaatsen. Deze kunnen niet gereserveerd worden, hier geldt simpelweg, wie het eerst komt, het eerst zit!

Er is voldoende ruimte voor minder mobiele bezoekers.

Kaarten zijn tot en met 15 februari verkrijgbaar voor € 10,= via www.theateraandeparade.nl

(Op 17 februari is de entree € 11,= bij ingang van de tent)