Kinderfeesten én carnavalsfeest 12 t/m 17 jaar

 

Op zaterdag 11 februari is het weer de beurt aan de kinderen én de jeugd van Zandhazendurp. In Residentie De Kentering aan de Dorpsstraat kunnen de kinderen van het basisonderwijs vanaf 14.00 uur genieten van hun carnavalsfeest boordevol activiteiten tijdens de kinderfeesten.

 

SJV Rosmalen en de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval organiseren samen dit evenement in de theaterzaal van De Kentering. De vertrouwde spelletjes kunnen gespeeld worden, de kinderen krijgen een versnapering en ook nog een presentje uitgereikt. Jeugdprins Nick d’n Tweede en zijn Jeugdraad van XI komen de polonaise meelopen en de dansmariekes laten hun nieuwste dansen zien.

 

Een feest dat je dus niet mag missen. Ook Clown Friepie is er weer aanwezig voor het nodige vermaak van de kinderen. De zaal gaat open om 13.30 uur en het programma begint om 14.00 uur. De entree bedraagt € 5,00 per kind en de bijbehorende polsbandjes om aan alle activiteiten deel te kunnen nemen zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Kentering op 11 februari vanaf 13.30 uur.

 

NIEUW! Vervolgens is het in de avonduren op zaterdag 11 februari de beurt aan de 12 t/m 17-jarige inwoners van Zandhazendurp. Het Kapot VET Carnavalsfeest, het feest van het jaar waar geen alcohol geschonken zal worden gaat zijn eerste editie beleven. De jeugd heeft de toekomst, maar valt ook vaak tussen wal en schip wat carnavaleske mogelijkheden betreft.

 

Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom in Residentie De Kentering om dit gave feest mee te komen maken. Een DJ draait de leukste platen en de avond duurt tot 00.00 uur, de dresscode is carnaval, de entree bedraagt € 3,00 en kaarten zijn te koop aan de kassa op de avond zelf. De kassa sluit om 21.00 uur, zorg dus dat je op tijd binnen bent. De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval houdt toezicht en op deze avond geldt, binnen=binnen en buiten=buiten.