Preview

Op zondagavond -29 januari- staat Harold in De Kentering om zijn tonpraattalenten met de bezoekers te delen maar diezelfde middag is hij zo aardig om live in de uitzending alvast te     komen spreken over dit creatieve carnavalsaspect.

In het programma Thuis in Rosmalen dat wekelijks op zondag te beluisteren is tussen 13.00 en 14.00 uur zullen we onder meer te weten komen hoe het allemaal begonnen is, hoe hij de inspiratie krijgt om kunstzinnig te gaan ouwehoeren en wat zijn favoriete muziek is.

Technicus Herman Hubers en presentator John Goedmakers hebben nu al voorpret over wat       ons te wachten staat en hopen u zondagmiddag als luisteraar te mogen begroeten.

www.ros-radio.nl  Ziggo 43 als geluid achter de Ros Kabelkrant en de ROS app.

Of op Trined532, radioNED en www.ros-tvkrant.nl