Preview

Deze was op zondag 22 januari in de ROS-studio in gesprek met Luuk Sluijter van restaurant ‘Bij Bourgondisch’, gelegen op de hoek Graafsebaan/Heer en Beekstraat en Luuk vertelde over zijn plannen voor de toekomst en hoe hij zo in de horeca terecht is gekomen en uiteraard over zijn gezellige en goed verwarmde wintertuin waar men zelfs bij koude dagen kan genieten van de heerlijkheden.

Ook aanwezig was Anton Steenbergen, directeur van Perron-3, hét theater-zalencentrum en grand-café dat de laatste jaren een grote vlucht heeft genomen en waar hij mede aan de basis van dit succes stond.
Anton Steenbergen was met René Holweg dit jaar dan ook een van de drie genomineerden voor Rosmalens ondernemer van het jaar 2023, maar beide heren moesten de eer gunnen aan Yvonne Vleeshouwers, notaris te Rosmalen, die als 1ste uit de bus kwam.

Tekst en foto’s Ted van der Loo