Op zondag 29 januari kunnen leerlingen van groep 7 en 8, kennis maken met Yuverta vmbo Den Bosch. De school opent van 11.00-15.00 uur haar deuren voor leerlingen die zich oriënteren op een nieuwe middelbare school.

Er zijn docenten en medewerkers aanwezig om te vertellen over het onderwijs dat wordt aangeboden, de vakken en begeleiding. Ook zijn er leerlingen aanwezig die helpen bij interactieve workshops en alles vertellen over de sfeer op school.

Over Yuverta vmbo Den Bosch

Yuverta vmbo Den Bosch is een middelbare school waar leerlingen terecht kunnen voor alle leerwegen van het vmbo (basis, kader, theorie en gemengd). De school biedt het profiel Groen. Leerlingen krijgen naast de verplichte theorievakken, de praktijkvakken bloem, dier, groen, outdoor en voeding. Met een diploma op zak kunnen leerlingen doorstromen naar alle gewenste mbo-opleidingen. Voor de aanmelding hanteert Yuverta vmbo een bovengrens. Als er teveel brugklas-aanmeldingen zijn voor de school, zal er een loting plaatsvinden

Aanmelden voor de open dag kan via yuverta.nl/vmbodenbosch