Zoals het met alle dingen in het leven gaat waar je naar uitkijkt zijn ze vaak alweer voorbij voordat je erg in hebt. Zo ook dus met Carnaval je kijkt er weken / maanden naar uit en dan ineens is het zover en kan het feest der feesten beginnen. Terwijl dat ik dit zit te schrijven is het woensdagavond en kijk ik met weemoed terug naar de afgelopen 4 dagen (voor sommigen meer) dat het (weer) zo snel ging.

Voor mij persoonlijk was het een prachtige carnaval waarbij ik en nog meer carnavalsvierders een onderscheiding kregen voor hun bijdrage of steentje wat ze hebben bijgedragen om het feest nog mooier te maken.

Voor de Ros waren het ook weer drukke dagen met heel veel foto’s gemaakt door Ted van der Loo maar ook door Gérard van Kessel, Kirsten Meulendijk, Corrianne van Hassel, Arie van den Dungen,  Ad Leeyen, Henk van Esch, en ondergetekende. We hebben geprobeerd om overal bij te zijn niet alleen in Zandhazendurp maar ook in het Waoterrijk, Waoterhazendurp, Kafland en Oeteldonk.

Dankzij die tomeloze inzet om van ’s morgens vroeg tot in de late avond bezig te zijn om foto’s te maken maar ook om ze op website’s of tvkrant te plaatsen. Wij met zijn allen hopen dan ook dat u als kijker er met plezier naar gekeken hebben en wat nog steeds kan op al die website’s.

Vandaar ook dat we nog een keer terugkijken naar de optocht van Zandhazendurp.

Tekst en foto’s : Herman Hubers

Zie ook dé Ros App of volg ons op Twitter via @rostvkrant