Op maandag 2e Paasdag 10 april vindt de Zomerse Ibiza-markt plaats op het terrein van het Werkwarenhuis aan de Tramkade in Den Bosch.

 

Na de succesvolle edities vorig jaar met Pasen begint de Ibiza-markt ON TOUR ook dit jaar in Den Bosch. De populaire Ibiza-markt ON TOUR reist al ruim 9 jaar door het land met een groep moderne hippies naar culturele steden, hotspots en (stads)stranden.

 

Op de Ibiza-markt in Den Bosch vind je circa 50 moderne hippies met een ruim en origineel aanbod aan Ibiza- en Bohemian lifestyle artikelen. Met de Ibiza-markt zet de organisatie    Hip & Happy events een uniek dagje uit neer voor jong en oud. Naast alle kleurrijke kraampjes, sfeervolle tentjes en originele busjes kan de bezoeker ook terecht voor een hapje en drankje in een relaxte setting.

De markt vindt plaats van 12.00 tot 18.00 uur en is gratis toegankelijk.

 

De gehele agenda van Hip & Happy events is te vinden op de website

www.hipandhappyevents.nl/agenda/

Hip & Happy events staat voor kleurrijke events die een glimlach achterlaten op het gezicht

van de bezoeker. Voor meer informatie check onze website www.hipandhappyevents.nl.