Ladies’ Circle Bossche Parels organiseert wandeling Hap & Stap

Zondag 19 maart organiseert Ladies’ Circle Bossche Parels het evenement Hap & Stap. Dit is een verrassende wandeling langs prachtige plekjes en heerlijke horeca in en om het centrum van ’s-Hertogenbosch. Er staat bij alle horeca een hapje of drankje klaar voor degene die mee doen. Een kaartje voor volwassenen kost 15 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 5 euro. De opbrengst van dit evenement gaat helemaal naar het goede doel dat de Bossche Parels dit jaar ondersteunt; Maatschappelijke Opvang Den Bosch.  

Iedereen kan deelnemen. De wandeling maak je met je vrienden of familie op je eigen tempo. De route start om 14.00 uur op het stationsplein van ’s-Hertogenbosch. Hier kunnen de tickets en stempelkaart vanaf 13.30 uur worden opgehaald. De route blijft nog een verrassing tot de dag zelf, maar deze is ongeveer 5 km lang en je komt langs 5 cafés.

Tickets zijn verkrijgbaar via de QR-code.

Horeca

Bossche horeca werkt belangeloos mee en sponsort het evenement door een hapje of drankje te serveren. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere Cafe Reinders, Plaats Royaal, Côte, Bossche Brouwers, Jongens van de Wit, Café Herman, Chez Minee, Buurt, Bar Marie Marie, Hello my friend en Carras.

Goede doel

Ieder jaar selecteert Bossche Parels een lokaal goed doel om financieel of met ‘handjes uit de mouwen’ te ondersteunen middels diverse acties. Dit jaar ondersteunt Ladies’ Circle Bossche Parels de Maatschappelijke Opvang Den Bosch (MO Den Bosch). Een organisatie voor maatschappelijke opvang en vrouwenopvang in de regio Den Bosch.