Zondag 26 maart 2023 houdt Trug nor Vruuger weer een gezellige muzikale middag in de Kentering, Dorpsstraat te Rosmalen. Het is al weer de laatste middag van het seizoen die voor iedereen toegankelijk is. Op 30 april sluit de Vriendenkring van Trug nor Vruuger het seizoen 2022/2023 definitief af. Deze middag is alleen bestemd voor de leden met introducee. Wilt u ook van deze middag genieten dan kunt u zich 26 maart nog inschrijven als lid.

De middag van 26 maart wordt mede opgeluisterd door de Liederentafel Iets Gewoons uit Berlicum. Deze liederentafel staat onder leiding van Mary Klerkx en hebben hun thuis in “De Moerkoal” te Middelrode.

Ook onze eigen Zang- en Muziekgroep laat natuurlijk van zich horen met een leuk repertoire en dansmuziek. Ook wordt er een loterij gehouden met mooie prijzen.

De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond 17.15 uur. Entree gratis

Trug nor Vruuger middag 26 maart               

Zondag 26 maart 2023 houdt Trug nor Vruuger weer een gezellige muzikale middag in de Kentering, Dorpsstraat te Rosmalen. Het is al weer de laatste middag van het seizoen die voor iedereen toegankelijk is. Op 30 april sluit de Vriendenkring van Trug nor Vruuger het seizoen 2022/2023 definitief af. Deze middag is alleen bestemd voor de leden met introducee. Wilt u ook van deze middag genieten dan kunt u zich 26 maart nog inschrijven als lid.

De middag van 26 maart wordt mede opgeluisterd door de Liederentafel Iets Gewoons uit Berlicum. Deze liederentafel staat onder leiding van Mary Klerkx en hebben hun thuis in “De Moerkoal” te Middelrode.

Ook onze eigen Zang- en Muziekgroep laat natuurlijk van zich horen met een leuk repertoire en dansmuziek. Ook wordt er een loterij gehouden met mooie prijzen.

De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond 17.15 uur. Entree gratis