Den Bosch Zingt … is aan het warm lopen voor het concert dat gepland staat op zondagmiddag 26 maart om 14.00 uur bij Podium Azijnfabriek. Deze keer staan er dus songs uit de 90’s centraal tijdens het optreden door de zangers en zangeressen van de muziekvereniging, die volgend jaar al 20 jaar bestaat!

Ondertussen kun je op Instagram en Facebook meedoen aan een popquiz, getiteld: De Slimste Fans. Iedere zaterdag wordt er een (vertaalde) regel uit een song geplaatst op @denboschzingt. Deze regel komt uit een van de nummers die op 26 maart te horen zullen zijn. Aan de volgers de taak om te raden uit welk nummer de tekst komt. Onder de goede inzendingen wordt een mok verloot die speciaal is ontworpen voor deze quiz.

Er zijn nog kaarten voor het concert, de ticketlink is te vinden op www.denboschzingt.nl of scan de QR code op de foto (bijlage).