Ondanks de regen- en sneeuwbuien werden op vrijdag 10 maart in Hintham toch op 3 plaatsen beweegtoestellen officieel in gebruik genomen door de gemeente, wijkraad Hintham, fysio Van Lith en wijkmanager Paul Hilgers waarbij diverse genodigden aanwezig waren. De beweegtoestellen staan bij Bastion Baselaar, bij het IJzeren Kind in Hintham-Z en Mr. Broerensingel in Hintham-N.

In verband met de slechte weersverwachting, werd het programma enigszins aangepast en was de ontvangst bij Bastion Baselaar waar, na het openingswoord van Marianne van der Sloot, wethouder van o.a. sport, de ingebruikname van de 9 beweegtoestellen bij de tennishal plaatsvond en ging men daarna vlug vanwege het slechte weer naar restaurant Bastion Baselaar voor een gezamenlijke toost.

Tekst en foto’s Ted van der Loo  |  www.ros-tvkrant.nl  |  ROS APP