Tien jaar Cor Unum Design Contest

Op 7 maart werden 15 genomineerde ontwerpen van de Cor Unum Design Contest onderworpen aan de kritische kijk van een professionele jury. Het thema Keep Playing bleek tot zowel speelse als ook innovatieve inzendingen te inspireren. Een lastige taak voor de vakjury, die tijdens deze tiende editie bestond uit Timo de Rijk (Directeur Design Museum), Mary Hessing (Hoofdredacteur WOTH), Charlotte Landsheer (Directeur Cor Unum), ontwerper Floris Hovers (tevens ambassadeur van deze editie) en Anne van der Zwaag (Directeur OBJECT Rotterdam).

De eerste prijs van Keep Playing ging naar Oliver Linell met zijn Sand Tray.

Willem Zwiers, de 2de prijs winnaar, met zijn ontwerp ‘Gieters’. Gijs Motzelt tenslotte ontving de 3de prijs voor ‘Zo Gepiept’. De publieksprijs ging dit jaar naar het keramische memoryspel van Roos op ten Berg.

Alle winnende inzendingen van de ontwerpwedstrijd Keep Playing zijn nog enige tijd te bezichtigen bij Cor Unum in de Vughterstraat 270 in ’s-Hertogenbosch.